вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 53

Продолжува 85. собраниска седница

Пратениците треба да распрваат по Предлог законот за изменување и дополнување на Законот за буџетите, Предлог-законот за изменување и дополнување на Законот за јавен долг исто така, како и Предлог законот за материјално обезбедување на невработени лица поради приватизација на претпријатијата со општествена и државна сопственост

собрание

Поврзани вести

Собранието на Република Мкаедонија денеска треба да ја продолжи 85. седница на чиј дневен ред се останати три точки предложени пд пратениците од опозицијата, во прво читање и Предлог на законот за дополнување на Законот за одбрана, по скратена постапка и Предлог на законот за дополнување на Законот за одбрана, по скратена постапка.

Пратениците треба да распрваат по Предлог законот за изменување и дополнување на Законот за буџетите, Предлог-законот за изменување и дополнување на Законот за јавен долг исто така, како и Предлог законот за материјално обезбедување на невработени лица поради приватизација на претпријатијата со општествена и државна сопственост, сите во прво читање.

Најчитани вести