недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 25

Собранието ќе ја одржи 51-та седница

Во Собранието денеска седници на четири собраниски комисии

Во Собранието денеска седници на четири собраниски комисии

Последни вести

Собранието на Република Македонија денеска ќе ја одржи 51-та седница.

Единствена точка на дневен ред на седницата е Предлог законот за изменување и дополнување на Законот за земјоделство и рурален развој, по скратена постапка.

Најчитани вести