четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 45

Собранието ќе ја продолжи 45. седница

Уште една недела до распуштање на Парламентот

Уште една недела до распуштање на Парламентот

Последни вести

Собранието на Република Македонија денеска ќе ја продолжи 45-та седница на која ќе расправа за неколку законски решенија по скратена постапка.

На дневен ред се измените на Законот за приватизација и закуп на градежно земјиште во државна сопственост и на Законот за работните односи.

Пратениците ќе дебатираат и по измените и дополнувањата на Законот за архивски материјал и на Законот за спортот.

Најчитани вести