Македонија

Собранието ќе ја разгледува работата на МРТ

Собранието ќе ја разгледува работата на МРТ

Извештајот за резултатите од работењето на Македонската радио телевизија во 2013 година е прва точка од дневниот ред на денешното продолжение на седмата седница на Собранието на Република Македонија.

Пред пратениците се и извештаите за работењето на Агенцијата за пошти и на Државната комисија за спречување на корупцијата во 2013 година.