Македонија

Собраниска седница за пратенички прашања

Собраниска седница за пратенички прашања

Собранието на Република Македонија денеска ќе ја одржи 52-та седница, на чиј дневен ред се поставување пратенички прашања.

Седница за поставување пратенички прашања најчесто се одржува последниот четврток во месецот.