вторник, 22 август 2017  |  Вести денес: 10

Собраниска седница за пратенички прашања

На оваа седница, како што е вообичаено за секој последен четврток од месецот, македонските парламентарци треба да поставуваат прашања до членовите на Владата на Република Македонија.

Последни вести

Собранието на Република Македонија денеска треба да ја одржи 121 седница.

На оваа седница, како што е вообичаено за секој последен четврток од месецот, македонските парламентарци треба да поставуваат прашања до членовите на Владата на Република Македонија.
Поради одржувањето на собраниската седница за пратенички прашања, денеска нема да се одржи продолжение на седницата на Комисијата за финансирање и буџет, на која се разгледува Предлог буџетот за 2017 година, кое е закажано за в петок.

Најчитани вести