вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 1

ВИДЕО: Софија Лорен во нова реклама за познат моден бренд

sofija-loren-dolce

Последни вести

Дали новата реклама на Долче и Габана во кој се појавува Софија Лорен е некој вид тест?

Во краткиот видео материјал (кој според брендот е само еден од трите дела), имате можност да се запознаете со сицилискиот свет на Софија Лорен заедно со нејзините синови кои прифатиле да го реставрираат нивниот стар семеен имот:

Ѕидовите се рушат, скапоцените мурали повторно се појавуваат, се поправа покривот и се сечат израснатите градина… Сепак неможеме сеуште да откриеме што се случува во градината на Софија.

Погледнете за што се работи.

Најчитани вести