Македонија

Сојуз на Ромите: Да излеземе и да и дадеме поддршка на актуелната власт

Сојуз на Ромите: Да излеземе и да и дадеме поддршка на актуелната власт
Сојузот на Ромите од Република Македонија денес преку писмено соопштение ги повика сите граѓани и сите Роми да се приклучат на големиот народен собир за зачувување на суверенитетот и интегритетот на Република Македонија.
„Да излеземе и да дадеме поддршка на актуелната власт и коалицијата За подобра  Македонија“ , велат од Сојузот.
sojuzzz_romi