Магазин

Рецепт: Сок за неверојатно зајакнување на имунитетот

Рецепт: Сок за неверојатно зајакнување на имунитетот

Ова е сок полн со витамини кој истовремено ќе ви помогне за зајакнување на имунитетот.

Сезоната на настинки и грипови само што не почнала, па така овој сок од портокали, цитрон и киви ќе ви помогне да го одржите имунитетот во тип-топ форма.

Само кивите…