Македонија

Сончево и студено време со температура до 10 степени

Сончево и студено време со температура до 10 степени

Времето денеска во Македонија ќе биде сончево и студено. Температурите ќе се движат од еден до 10 степени.

Во Скопје и околината ќе преовладува претежно сончево време со максимална дневна температура до осмиот степен.