Магазин

Соња и Јохан Тарчуловски добија трето дете

Соња и Јохан Тарчуловски добија трето дете
Соња и Јохан Тарчуловски добија трето дете

Јохан Тарчуловски и неговата сопруга, пејачката Соња Тарчуловска добија принова.

Тарчуловски радосната вест ја сподели на Фејсбук:

„Се роди и нашата трета среќа. ЈОАНА добро ни дојде сонце убаво!!!“

Соња и Јохан имаат веќе две деца, ќерката Мелани и синот Младен.