Сонуден ја откри најголемата тајна на НАСА

127

Обелоденета е големата тајна која ЦИА ја крие 14 години. Наскоро милиони луѓе ќе го загубат животот. Станува збор за сончевите експлозии кои го носат кодираното име „killshot“.

Ова го тврди Едвард Сноуден поранешниот соработник на ЦИА.

Документите објавени од Сноуден докажуваат дека уште пред 14 години неговите колеги од ЦИА знаеле дека престојните катаклизми се неизбежни.

Како дел од работата врз овој проект НАСА овозможила достап до сите свои комуникациони системи, а резултатите од спроведените истражувања недовосмислено покажуваат дека сончевите експлозии ќе бидат ужасни, ќе предизвикаат срив на електрониката, ќе настапи остар недостиг на храна и вода, а достап до ресурсите после катаклизмата ќе имаат само државите од елитата кои ќе преживеат во вакви услови со помош на специјални објекти и техника создадена уште од времето на Студената војна и способна да издржи нуклеарен напад тврди „Еsoreiter.ru“ врз основа на информацијата обелоденета од Сноуден.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.