Македонија,Крими хроника

Сообраќајка кај Катланово

Сообраќајка кај Катланово

Сообраќајка кај Катланово се случи денеска, поради која закочен е сообраќајот.

Поради несреќата, која поточно се случила во тунелот кај Катланово, предизвикан е метеж – огромна редица на возила чекаат во колона за да го продолжат своето патување.

Погледнете ги фотографиите поставени на Ѕидот на сообраќајниот срам.

nesreka

 

 

Сообраќајните несреќи зачестија во последно време, но сепак бројката на несреќите е намалена во однос на истото време минатата година.