Македонија

Сообраќајка на патниот правец Росоман – Кавадарци, сообраќајот во прекин

Сообраќајка на патниот правец Росоман – Кавадарци, сообраќајот во прекин

Поради сообраќајна несреќа на патот Росоман-Кавадарци сообраќајот е во прекин во двата правца.

Соораќајната несреќа се случила во 16:20 часот кај местото Северова Падина. На местото на несреќата се врши увид.