Македонија

Сообраќајот на ГП Ново Село во прекин за сите возила

Сообраќајот на ГП Ново Село во прекин за сите возила

Попладнево, од 17:25 часот во прекин е сообраќајот за сите возила на граничниот премин Ново Село.

Како што информира АМСМ, сообраќајот е прекинат поради сообраќајна несреќа