петок, 28 јули 2017  |  Вести денес: 43

Сообраќајот на патот Катланово-Велес по една коловозна лента

одрони пат

Последни вести

На патниот правец Катланово – Велес, пред наплатна станица Сопот поради карпа на брзата коловозна лента сообраќајот се одвива по една коловозна лента во должина од 100 метри. На самото место поставена е соодветна сообраќајна сигнализација.

Екипите на ЈП Македонијапат работат на расчистување на коловозот.

Најчитани вести