четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 61

Сообраќајот на патот Кичево – Охрид нема да биде во прекин

Сообраќајот на патот Кичево – Охрид сепак нема да биде во прекин. Планираните градежни активности се одложени.

popladne-ednocasoven-prekin-na-soobrakjajot-na-patot-kicevo-ohrid-2

Поврзани вести

Сообраќајот на патот Кичево – Охрид сепак нема да биде во прекин. Планираните градежни активности се одложени.

Претходно од АМСМ информираа дека поради минирање на патот Кичево-Охрид, кај планинскиот премин Пресека – село Врбјани, сообраќајот требаше да биде во двочасовен прекин попладнево.

АМСМ претходно најави прекини во сообраќајот.

Најчитани вести