Македонија

Сообраќајот се одвива нормално по влажни коловози

Сообраќајот се одвива нормално по влажни коловози

Сообраќајот на сите државни патишта се одвива тековно по претежно влажни коловози.

Во клисурите и усеците можни се помали одрони, особено на патните правци: Кочани – Делчево, Виница – Берово, Маврово – Дебар – Струга, Гостивар – Стража, Д.Капија – Удово, Катланово-Велес и Куманово-К.Паланка.