вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 47

Сообраќајно – едукативно предавање за поголема безбедност на децата во сообраќајот

deca_na_patot

Последни вести

Подигање на јавната свест за поголема безбедност на децата во сообраќајот е целта на настанот „Организирано преминување на деца на пешачки премин“ и сообраќајно-едукативно предавање за децата, што ќе се одржат денеска на булеварот „Јане Сандански“ во општина Аеродром.

Настанот  се одржува во рамки на кампањата за поголема безбедност на пешаците во сообраќајот во организација на Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот, Министерството за внатрешни работи и останатите партнери.

Најчитани вести