Македонија

Сообраќајот се одвива нормално, наместа по влажни коловози

Сообраќајот се одвива нормално, наместа по влажни коловози

Сообраќајот на сите државни патишта се одвива тековно, на места по влажни коловози.

Во клисурите и усеците можни се помали одрони, особено на патните правци: Кочани – Делчево, Виница – Берово, Маврово – Дебар – Струга, Гостивар – Стража, Д.Капија – Удово и Катланово-Велес.