Македонија

Сообраќајот низ земјава се одвива нормално

Сообраќајот низ земјава се одвива нормално

Сообраќајот на сите државни патишта се одвива тековно, наместа по влажни коловози.

Во клисурите и усеците можни се помали одрони, особено на патните правци: Кочани – Делчево, Виница – Берово, Маврово – Дебар – Струга, Гостивар – Стража, Д.Капија – Удово и Катланово-Велес.