Македонија

Сообраќајот во земјава се одвива нормално по суви коловози

Сообраќајот во земјава се одвива нормално по суви коловози

Сообраќајот во земјава се одвива без забрани и застои, по суви коловози.

Забрана за тешки товарни возила има на патот Кратово – Пробиштип и на патот Радовиш – Конче.