Македонија

Сопиште денеска без вода

Сопиште денеска без вода

Поради дефект на водоводна мрежа во сeло Сопиште крак 22, без водоснабдување ќе останат корисниците од истоименото населено место од 12.45 часот па се’ до санирање на дефектот.