Македонија

Сопиште денеска без вода

Сопиште денеска без вода

Поради дефект на водоводната мрежа профил ф-150 милиметри во с.Сопиште (во долот), без водоснабдување ќе останат корисниците од истоименото населено место од 10:00 часот па се до санирање на дефектот.

Поради дефект на водоводна мрежа профил ф-100 милиметри во с.Ракотинци, без водоснабдување ќе останат корисниците од с.Добридол од 11:00 часот па се до санирање на дефектот.

Поради дефект на водоводна мрежа профил ф-80 милиметри на улица Ѓорѓи Капчев бр.32, без водоснабдување ќе останат дел од корисниците од истоимената улица од 11:00 часот па се до санирање на дефектот.