Македонија

Сопиште, Добри Дол и Ракотинци без вода

Сопиште, Добри Дол и Ракотинци без вода

Поради чистење на резервоари во населеното место Припор без водоснабдување ќе останат корисниците од  населените места Сопиште, Добри Дол и Ракотинци од 21 часот па се’ до завршување на работите.