понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 30

Сопиште, Ѓорче и Центар утре без струја

Струјата поевтинува од први јули

Струјата поевтинува од први јули

Последни вести

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје информира дека утре без електрична енергија ќе останат жителите на Сопиште, Ѓорче Петров и Центар.

Ова се улиците и временските периоди каде ќе нема струја:

• во време од 08.30 до 15.30 часот, корисниците од село Сопиште, делот од новиот Кружен Тек до црквичето. ( општина Сопиште )
• во време од 09.30 до 13.30 часот, корисниците од село Кучково на главен пат. ( општина Ѓорче Петров )
• во време од 10.00 до 11.30 часот, корисниците од ул. Орце Николов број 157 влез 1. ( општина Центар )
• во време од 10.00 до 15.00 часот, корисниците од ул. Мечкин Камен. ( општина Ѓорче Петров )

Најчитани вести