Балкан

Сопругата на Николиќ троши богатство на облека

Сопругата на Николиќ троши богатство на облека

Додека граѓаните на Србија едвај составуваат крај со крај, Драгица Николиќ, сопругата на претседателот на Србија, троши богатство на облека.

За само осум комбинации, Николиќ одвоила 15.200 евра. Бидејќи е прва дама на Србија, таа никогаш не се појавува во истата гардероба по втор пат.