Македонија

Сопственикот на соросоидниот портал „Доказ“ со закани до Филип Петровски

Сопственикот на соросоидниот портал „Доказ“ со закани до Филип Петровски

Дека опозицијата станува се понервозна, говори и јавната и отворена закана на сопственикот на соросоидниот портал Доказ кон политичарот Филип Петровски, пишува Пулс 24.

Уредникот на соросоидниот портал „Доказ“, Марјан Стаменковски денес преку социјалната мрежа фејсбук јавно и отворено упати закани до директорот на Државниот архив на Република Македнија, Филип Петровски.

„Рубин него и Ивчева на Кол прва наша задача по победата моја и твоја да не вади муабети. Знаеш Филипе по комитски“, напиша Стаменковски.