Балкан

Сорос плаќа и за протести во БиХ

Сорос плаќа и за протести во БиХ
Сорос плаќа и за протести во БиХ
Пренесувајќи информација од српски Информер, порталот Дудинка пишува дека милијардерот Џорџ Сорос „мрсно“ плаќа и во Босна и Херцеговина.

-Со повеќе од половина милион евра дебело се потплатени предавниците во српските редови во Република Српска, пишува Дудинка.

Целиот текст:

http://informer.rs/vesti/balkan/70945/FOTO-DOKAZA-Soros-placa-proteste-Banjaluci-koji-mogli-dovedu-krvoprolica