четврток, 20 јули 2017  |  Вести денес: 47

Соросоидите фатени на дело со уште една манипулација

Соросоидите фатени на дело со уште една манипулација

Соросоидите фатени на дело со уште една манипулација

Последни вести

Во обид да се дискредитира големата поддршка на народот што ја дава на политиките на актуелната власт, секој масовен граѓански собир на кој се искажува револт и критика кон деструктивните политички игри на СДСМ, поддржани и креирани од кујната на СОРОС и нејзините невладини здруженија, поддржувачите на опозицијата и медиумите кои се под нејзина контрола континуирано имаат ироничен и понижувачки став кон луѓето кои излегуваат на овие протести.

Не е ништо ново, туку веќе досадна и излитена фраза дека поддржувачите на владејачката ВМРО-ДПМНЕ доаѓаат на масовни протести натерани со сила и наводно за сендвич и сок.

Губитниците имаат право да се лутат, ама бесот изгледа им го поматува умот па манипулациите им се сведуваат на детски лаги и приказни кои не поминуваат лесно кај сите здраворазумни луѓе.

По кој знае кој пат соросоидите се фатени на дело во нивниот безнадежен обид за манипулација на јавноста. Имено, фотографијата што денеска масовно се споделува на социјалните мрежи, која всушност треба да биде реална и да прикаже дека граѓаните што синоќа застанаа во одбрана на Македонија биле таму само поради „сендвич и сок“, е фотографија преземена од интернет.

Приложената фотографија е слика и прилика за т.н. истражувачко и професионално новинарство на соросоидите. Еве куртоазен аплауз за нивниот беден виц! Откажете се додека е време и сфатете дека за хумор е потребна интелигенција – а тоа кај вас го нема…

слика

Најчитани вести