вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 1

Избрани нови членови на Советот на јавни обвинители

vrhoven sud

Поврзани вести

Избрани нови членови на Советот на јавни обвинители. Како што информираат од Советот на јавни обвинители, вчера биле спроведени избори на членови на Советот од редот на јавните обвинители.

Комисијата за спроведување на изборите врз основа на сумираните резултати објавува дека Јасна Жежова е избрана за член на Советот на јавните обвинители на Република Македонија од подрачјето на Вишото јавно обвинителство Штип, а Љубомир Јовески е избран за член на Советот на јавните обвинители на Република Македонија од подрачјето на Јавното обвинителство на Република Македонија.

Најчитани вести