Секс

Совети кон кои треба да се придржувате во 2015: Секогаш носете кондоми и не глумите огразам

Совети кон кои треба да се придржувате во 2015: Секогаш носете кондоми и не глумите огразам

На почетокот на годината многумина донесуваат одлуки со кои сметаат дека ќе им се подобри животот, но кои и најчесто не се почитуваат повеќе од 15 дена. Ова е листата на совети кон кои нема да ви биде тешко да се оддржите според Cosmopolitan.rs.

1. Престанете да глумите оргазам

2. Престанете да прифаќате дека тој не сака да се спушти доле, ако можете вие, може и тој. Нема дискусија

3. Фрлете ја долната облека кој да не стои баш најдобро

4. Бидете иницијатор за секс кога тоа го сакате

devojka-na-krevetu-1420728255-53195

5. Кажете му точно што сакате да ви прави

6. Бакнувајте се почесто

7. Откријте каде ви Г точката

8. Не се грижете како вашето тело изгледа за време на сексот

zavodenje-1374346975-8240

9. Секогаш носете кондоми со себе

10. Водете сметка за сопствената вагина

11. Имајте секс само кога тоа 100% го сакате

par-u-krevetu-1416669574-51491

12. Престанете погрешно да го наведувате за тоа што ви се допаѓа

13. Престанете да се грижите дали сте средени таму доле

14. Престанете да се грижите каков ќе биде сексот со новиот партнер

15. Тестирајте се редовно