ТОП,Македонија

Договорени мерки во случај на ескалација на состојбата со мигрантите

Договорени мерки во случај на ескалација на состојбата со мигрантите

Мерки за евентуална ескалација на состојбата со мигрантите договори Советот за безбедност на Република Македонија на синоќешната седница, која беше свикана од претседателот Ѓорге Иванов поради безбедносната состојба поврзана со терористичките напади во Париз и случувањата во врска со бегалците.

Осуда за терористичките напади во Париз

Советот за безбедност…