Магазин

ФОТО: Уште едно совршено издание на Амал Клуни

ФОТО: Уште едно совршено издание на Амал Клуни

Амал Клуни се појави во уште едно совршено издание и покажа дека малиот зелен фустан е совршена алтернатива, доколку веќе ви здодеале класичните варијанти.

Уште едно совршено издание на Амал Клуни
Уште едно совршено издание на Амал Клуни

Кога ќе отстапи од своите работни и елегантни изданија, амал знае да биде прилично заводлива, неодолива и  ги тера сите да и завидуваат на холивудскиот актер Џорџ Клуни и на фактот дека тој се ожени со толку успешна и привлечна жена која плени со својот шарм и со својата грациозна убавина.

Уште едно совршено издание на Амал Клуни
Уште едно совршено издание на Амал Клуни

Не петнаесетата годишница од филмот O Brother, Where Art Thou (2001), кој на Џорџ Клуни му го обезбеди првиот Голден Глоуб, Амал се појаби во преубав фустан на Версаче од последната колекција на брендот.

Уште едно совршено издание на Амал Клуни
Уште едно совршено издание на Амал Клуни

Џорџ ја гледаше со големо воодушевување и вљубеност, така што беше евидентно дека двојката сеуште ужива во онаа најубавата фаза од љубовта.

Уште едно совршено издание на Амал Клуни
Уште едно совршено издание на Амал Клуни