Магазин

Совршен тајминг: Сакаа „селфи“, но се шокираа!

Совршен тајминг: Сакаа „селфи“, но се шокираа!

По нуркањето, млад пар решил да направи селфи фотографија откако времето се расипало и почнало да врне.

Луис Моралес безгрижно се капел со својата девојка кога одеднаш почанло да врне. Тие сакале да го забележат егзотичниот момент, но овековечиле блиска средба со гром.

Тие престојувале во Јал Ку, дел од туристичкото одморалиште Акумал во Мексико, преполно со песочни плажи.