среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Совршени усни во било кој дел од денот

karmini_klinik

Последни вести

klinik_karmini_2Кармините Long Last Soft matte на Клиник ви нудат целосно покривање. Тие се долготрајни, не се размачкуваат, не оставаат траги и не се засушуваат.

Овие кармини се препознатливи по сребрената амбалажа која има впечатлив прстенест дизајн.

Станува збор за кармини кои се исклучително пигментирани и меки. Специјално дизајнираната формула овозможува вашите усни со часови да изгледаат како штотуку да сте нанеле кармин врз нив.

Најчитани вести