Магазин

Совршени „зачадени очи“ со новите сенки на Bourjois

Совршени „зачадени очи“ со новите сенки на Bourjois

Bourjois-Quad-Smoky-Stories-eyeshadow-palette-2Нагласете, затемнете и дефинирајте ги вашите очи со новите сенки на Bourjois, Smoky Stories.

Техниката на шминкање „зачадени очи“ е речиси секогаш во мода, а не ги остава рамнодушни ниту мажите ниту жените. Bourjois ви ги претставува новите сенки со кои без многу труд ќе создадете совршени „зачадени очи“.

Секоја од палетите содржи по 4 комплементарни нијанси кои се мешаат за да го доловите посакуваниот изглед. Она што несмееме да заборавиме да го споменеме е дека најсветлата нијанса игра улога на база која ја задржува бојата на останатите сенки и до 12 часа.

Bourjois објави посебен видео-туторијал за тоа како да создадете совршени „зачадени очи“ со новите сенки.