петок, 28 јули 2017  |  Вести денес: 0

Спасовски му забранил на Андонов јавни настапи?!

Како што тврди Андонов, тој им се заканувал и на вработените во неговиот кабинет со дисциплински мерки доколку му даваат логистичка поддршка.

oliver-19

Последни вести

Заменик министерот за внатрешни работи Оливер Андонов добил забрана за јавни настапи од техничкиот министер, Оливер Спасовски.

Како што тврди Андонов, тој им се заканувал и на вработените во неговиот кабинет со дисциплински мерки доколку му даваат логистичка поддршка. Андонов до Управниот суд поднел пријава за незаконските кадровски промени во МВР со кои Спасовски постави и унапреди 11 лица на раководни позиции веднаш по именувањето…

Најчитани вести