Македонија,Економија

Специјална празнична понуда на Адора инжинеринг за Велигден

Специјална празнична понуда на Адора инжинеринг за Велигден

По повод најголемиот христијански празник Велигден, Адора Инженеринг на граѓаните им нуди празнична промотивна понуда со купен елитен стан од компанијата да купат и модерен паркинг простор по половина цена.

Целта на оваа промоција, која ќе трае за Велигденските и Првомајските празници е единствениот градежен супербренд во Македонија, купувачите на нов дом за празниците да ги израдува со подарок, попуст за купување на гаража од 50 отсто.

Адора Инженеринг, лидер во високоградбата во Македонија, со рекордна продажба на 87 станови во првото тримесечје од годинава, што е за 45 отсто повеќе од истиот период минатата година, сака на граѓаните да им овозможи под најповолни услови да купат нов еко дом со европски квалитет, докажана сеизмика и долгорочна заштеда на енергија со енергетска ефикасност од високата А класа.