Македонија

Споделете љубов на Facebook страницата на Т-Мобиле

Споделете љубов на Facebook страницата на Т-Мобиле

Св. Валентин не е национален празник, но е прифатен во повеќето земји во нашата околина. Не е традиција, но многумина го одбележуваат со своите сакани.

Уште во 18 век во Англија на овој датум се изразувало љубов и се подарувале слатки и цвеќе, а веќе во 19 век љубовните честитки со срциња, гулаби и крилестиот Купидон биле во масовна употреба.

Оваа година не мора да смислувате вешти начини како да ги изненадите и да ги насмеете своите сакани.

Направете ги заедничките мигови со најблиските уште позабавни и подарете им можност да се видат себеси низ вашите очи, со автентична и инспиративна досетка, бидејќи постојат неколку начини да го заробите нивното внимание и да им покажете колку ви значат. Насмевката е еден од нив.

Од петок, 6 февруари следете ја Facebook страницата на Т-Мобиле.

Повеќе информации на: t-mobile.mk/heartbeats