Секс

Спортот го открива неговиот карактер: Кошаркарите се енергични, фудбалерите помалку суеверни

Спортот го открива неговиот карактер: Кошаркарите се енергични, фудбалерите помалку суеверни

Како мажот го користи слободното време открива многу за него како личност. На пример, спортот со кој се занимава може да ги открие неговите натпреварувачки способн ости, животни приоритети и црти на карактерот. Дознајте што спортот кој тој го обожува зборува за неговиот карактер:

Фудбал

Фудбалот е дефинитивно еден од најпопуларните спортови во светот, а него го сакаат традиционални и помалку суеверни мажи. Меѓутоа, овој спорт ги учи мажите на тимска работа и натпреварувачки дух, па можете да очекувате искрен пријател и човек од доверба. Но, внимавајте мажите кои сакаат фудбал „славата може лесно“ да им удри во глава.

par-na-plazi-1408547676-44772

Кошарка

Кошарката е спорт кој секогаш ќе има фанови. Мажите кои го сакаат овој спорт имаат изразен натпреварувачки дух. Тие се многу енергични и разиграни, па затоа секогаш бидете подготвени за акција во било која доба од денот.

Ракомет

Ракометот е многу популарен спорт. Мажите кои го обожуваат овој спорт е силен и храбар. Ракометот бара посветеност и тимска раб ота, па ако сте одбрале партнер ракометар сметајте дека во него можете да имате доверба.

par-u-parku-1413128846-49643

Триатлон

Како што покажува и самото име, станува збор за три спорта во едно- пливање, велосипедизам и трчање. Љубителите на овој спорт обожува предизвици, како и шаренило и промени. Дали тоа значи дека тој не сака долги врски и дека не може да бидат верни, но ако планирате нешто сериозно со триатолнец, но секако припремете се за добра забава.

Тенис

Ова е физичка дисциплина која ја сакаат самоуверени, независни и многу активни мажи. Ако сте во врска со тенисер или некој кој аматерски игра тенис, значи дека тој не се срами за заплаче и да ги покаже своите чувства. Меѓутоа, тие не се мекуши, туку сентиментални и многу индивидуални.

poljubac-1412853407-49498

Пинг-понг

Ова е олимписки спорт кој ги привлекува мажите кои се многу друштвени. Ако вашиот партнер се занимава со овој спорт, сте се заљубиле во психички силен маж кој знае што сака, сака да работи по свое и не подлегнува под трендови.

Голф

Голфот е за личности кои се помалку исфрустрирани. Ако мажот го сака овој спорт или е многу натпреварувачки настроен и копнее за победа или едноставно се претвора дека го сака голфот само за секој викенд да биде надвор од дома. Меѓутоа, судејќи по цената опремата, како и дека изнајмувањето не е ефтино, ако вашиот маж планира да се занимава со овој спорт, подобро му е за него да ужива во него.