сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 56

Спортска опрема за 22 средни училишта во Скопје

Градоначалникот на Град Скопје Коце Трајановски денеска ќе додели спортска опрема за 22 средни училишта кои се под ингеренции на Градот.

500KoceTrajanovski2

Последни вести

Градоначалникот на Град Скопје Коце Трајановски денеска ќе додели спортска опрема за 22 средни училишта кои се под ингеренции на Градот.

Опремата ќе им биде доделена на претставници на училиштата во  спортската сала на СУГС „Јосип Броз-Тито“.

Најчитани вести