Македонија

Спортскиот Центар „Борис Трајковски“ ќе добие два двојни тениски терени

Спортскиот Центар „Борис Трајковски“ ќе добие два двојни тениски терени

Премиерот Никола Груевски ќе присуствува на пуштање во употреба на два двојни тениски терени во Спортскиот Центар „Борис Трајковски“.

Почетокот на настанот е предвиден за 13:30 часот.