Балкан

Србија: 12 деца во основно училиште изгубиле свест

Србија: 12 деца во основно училиште изгубиле свест

Во местото Шајкаш во близина на Тител, Србија во основно училиште 12 деца изгубиле свест, пишува српски „Курир“.

За сега не се знаат причините поради што дошло до губење на свест. Порталот најавува повеќе информации подоцна.