Балкан

Србија: Младо момче се фрли под воз

Србија: Младо момче се фрли под воз
Гранитни плочи паднале врз работници во Прилеп

Дваесет и седумгодишно момче вчера се фрли под воз во близина на Железничката станица во Бујановац.

Откако се здобило со тешки телесни повреди, момчето беше пренесено во Здравствениот Центар во Врање каде починало.

Причините за самоубиството сеуште не се познати.