Балкан

Србија: Син ја заклал сoпствената мајка

Србија: Син ја заклал сoпствената мајка
Утрово син ја заклал својата мајка со нож во селото Рајчиловиќ кај Босилеград во Србија.

Како што јави Телеграф.рс, на ова злосторство му претходела семејна расправија за имотот.

Според раскажувањата на соседите, помеѓу синот и мајката избил конфликт околу наследството и распределбата на имотот кој траел подолго, по што се случила трагедијата.