Балкан

Србин цела година ја силувал дванаесетгодишната кума

Четириесет и едннаесетгодишен Србин цела година ја силувал дванаесетгодишната кума.

Србинот прв пат имал односи со малолетното девојче минатата година, а од тогаш постојано одел кај неа и имале секс. Врската ја открила нејзината мајка, која ги затекнала на дело.

Монструмот во полиција негирал дека ја силувал малолетничката, тврдејќи дека имале секс со нејзина согласност.