Македонија,Крими хроника

Србин уапсен во Куманово

Србин уапсен во Куманово

На 20.09.2014 година во 20.30 часот во СВР-Куманово бил приведен и задржан српскиот државјанин М.Р.(1979), поради основи на сомнение дека го фалсификувал бројот на шасијата на неговото ПМВ со српски национални ознаки.

Во текот на 21.09.2014 година, истиот ќе биде изведен по брза постапка во ОС-Куманово. –