Македонија

Србов: Морничаво и гнасно е што СДСМ прави кампања и пари од нечија смрт

Србов: Морничаво и гнасно е што СДСМ прави кампања и пари од нечија смрт

Никола Србов упати остра осуда за злоупотребата на смртта на младо момче која вечерва ја прават активистите на СДСМ.

Според Србов, демонстрантите под раководство на СДСМ денес за партиски цели ја злоупотребуваат смртта на младиот Мартин Нешковски.

Ваква злоупотреба на смрт на младо момче во партиски цели до сега мислам не е регистрирано никаде. Морничаво е, језиво е, тажно и гнасно, се тера кампања и се прават пари врз нечија смрт. Не знам ни што повеќе да напишам….

srbov-status