среда, 26 јули 2017  |  Вести денес: 47

Срцев: Ова е однапред подготвена работа

Членот на ДИК, Сашо Срцев по продолжението на седницата на ДИК исто како и дел од неговите колеги реагираше на начинот на која Фатиме Сулејмани била донесена во ДИК, односно без нивно барање туку од страна на претставник на СДСМ, тоа според него покажува дека случајот е претходно подготвуван.

срцев

Поврзани вести

Начинот на кој беше повикана Фатиме Сулејмани не ми е јасен затоа што кој и кога ја повика и врз основа на која одлука таа дојде овде. Ова е спремна работа однапред, рече Срцев во дебата за понатамошната постапка во случајот.

Најчитани вести